Exterior vs Interior

   Dupa toate teoriile de gandire pozitiva care in esenta sunt foarte adevarate si complexe si provin de la niste legi universale general valabile concluzia este ca modificarea interiorului transforma viata fiecaruia. Aceste idei de baza au fost acum prezentate din pacate in documentare slabute, facute in stilul simplut si comercial tipic americanesc. Cei care sunt la un nivel de evolutie psihica, fizica si spirituala, ca un trio strans legat, studiaza influenta gandirii si a informatiilor din subconstient in imbunatatirea nivelului de viata. Ideile de la care pornesc aceste noi concepte tot mai des luate in considerare stau defapt la baza fiecarei religii sau credinte. Religii prost modificate de-a lungul timpului, pentru control, cu anumite ritualuri ce pot fii considerate terapeutice, insa, subiect inchis momentan. As adauga totusi...prost pentru oameni, bine pentru cei ce incaseaza banii.
   Karma nu mai e demult un subiect tabu
si cu un minim de atentie observam ca tot ce am simtit, gandit, spus si facut in ultima perioada ne-a creat prezentul. Totul simplu si frumos, foarte logic dealtfel. Din pacate greu de aplicat in haosul cotidian. Calugarul ce traieste izolat atinge un nivel de evolutie pe masura ce isi infrunta demonii, dar cand avem de infruntat si demonii celor din jur cat de puternici mai suntem? Se spune ca totul e energie si ca ideile circula defapt si le preluam. Cat de puternic zidul, cand deschidem usa si ce primim inauntru...cand traim in societate si nu ne putem rupe de ea. Nici in incercarea de a trai in izolare s-a demonstrat ca nu scapam de inconstientul colectiv care deja e prea incarcat de concepte gresite si ne trage in jos inainte sa avem o sansa reala la un start curat in procesul de evolutie pentru care am venit aici.
   Dar invers? Toate sunt atat de legate incat exteriorul poate influenta interiorul? Da. Pe sistemul “fake it ‘till u make it”, cel putin. Tocmai pentru ca putem sa ne modelam comportamentul, de ce sa alegem sa parem mai putin decat suntem si nu mai mult? Daca vrei pace, dragoste si iubire...transmite asta prin toti porii, chiar daca e fake nu va fii pentru mult timp. O sa te adaptezi treptat. Pentru ca aia e starea ta naturala. Daca vrei sa fii un om realizat pe toate planurile, act like it. E normal ca uneori sa fii debusolat, anxios si uneori dezamagit, in lumea in care traim. E toxica. Dar nu te plange, adu o gura de aer curat.
   Comportamente si evenimente care nu ne caracterizeaza defapt apar des la oamenii care se cauta cu adevarat, care incearca sa evolueze. Toate procesele de evolutie se lovesc initial de greutati imense, de evenimente atat de triste incat sa poti demonstra ca tu poti, ca tu nu esti asa...ca tu cresti datorita lor. Altfel, in puf, e usor de stagnat.
   Poate ca inainte sa ne lovim de tot ce stagneaza in interior, cu ajutor calificat preferabil, putem lucra si la exterior ca sa ne aducem la o anumita frecventa. Exterior insemnand atitudine, gesturi, cuvinte si aspectul fizic. Cred ca imaginea noastra nu conteaza pentru societate, conteaza pentru locul in care vrem sa fim maine. Oamenii mai buni decat noi au o influenta majora in viata noastra, si des neglijata, insa doar cei cu adevarat potential pot sa vada potentialul in noi. Eu le multumesc celor ce vad potentialul in mine si ma incurajeaza in fiecare zi. I promise I will make us proud.

Comments

Popular Posts