Is gay a good way to play?

   Cand ai vazut ultima oara ceva perfect? Nu prea iti amintesti? Pacat, pentru ca totul e perfect. Ok, nu pare, dar e.
   Mereu gasim defecte in jurul nostru. Cel mai distructiv e ca ne gasim noua mereu defecte. Ne vedem mai slabi decat suntem. Greseala e evidenta, deoarece oricat de jos am ajunge mereu ne ridicam, mereu putem mai mult si mereu un esec ne ajuta sa avansam brusc.  Defectele de azi nu suntem noi. Pentru ca noi suntem perfecti. Dumnezeu nu si-ar pierde timpul cu altceva decat cu perfectiune. Asa ca e musai sa fim perfecti, vrem nu vrem. Cat de reconfortant devine cand avem incredere in asta.
Cand nu mai analizam orice om si lucru. Cand avem incredere ca toti suntem perfecti, ca orice interactiune e perfecta si ca orice pas ne duce spre evolutie. Ca orice facem, oricat de marunt ar fi, conteaza. Ca orice om analizat de noi e perfect si are doar nevoie sa i se reaminteasca. Sa i se reaminteasca doar cata putere are. Energia consumata analizand totul nu e putina si ai putea sa o consumi in moduri mult mai constructive.
   Renunta sa judeci oamenii si renasti. Acel nou tu va fi liber. Liber de prejudecati si de nevoia de a fi perfect. Nevoie ce ne apasa prea greu, ne apasa greu si inutil. Arunca un zambet copilului tau interior, in caz ca si astazi ai uitat si spune’i din nou cat de perfect e, cat il iubesti si cata dragoste aveti de dat lumii. El sigur e mai intelept si stie ca nu ai vrut sa judeci asa cuplul gay de pe strada, nici batranul morocanos ce ti-a vorbit urat si nici tipa imbracata oarecum vulgar de aseara. Zambeste tuturor macar ca sa le amintesti cum se face. Hai sa inspiram si sa ne reamintim ca toti cautam iubirea si ca drumul fiecaruia  e diferit. Sa ne bucuram pentru cei ce gasesc fericire si bucurie in ceva, orice ar fi acel ceva si sa ne cautam apoi fericirea noastra, fara sa permitem cuiva sa ne judece in drumul nostru. Si cu siguranta gay is a way pentru cine simte asa, dar gay trebuie sa fie a way pentru toti, in the happy way. J
   Renunta la razboiul cu ceilalti, renunta la razboiul cu tine. Si incepe lupta in echipa. Si chiar daca echipa pare sa fie formata doar din tine, tot universul iti e alaturi. Ai cel mai bun coechipier. Si partea cea mai buna e ca fiecare il are in momentul cand doreste. Combina recunostinta cu acceptarea si iti vei stapanii viata. Elibereaza-te de a mai judeca sau a mai fi judecat. Elibereaza-te de lume si o vei stapani!

Comments

Popular Posts