My milkshake is … as good as yours!

   We are just fabulous!...cuvantul meu preferat in engleza e FABULOUS! Suna delicios. Pe langa asta, consider ca descrie perfect pe oricine. Toti suntem fabulosi…in sensul ca suntem fascinanti, cu un potential imens. Poate trebuie sa repet: cu un potential imens. Si suntem la fel de FABULOUS toti. Si eu si tu suntem la fel, suntem una si nu avem cum sa fim altfel. Cine se poate crede superior altcuiva cand suntem atat de bogati toti, cand puterea e in toti in aceeasi masura? Asta ne face speciali si perfecti din toate punctele de vedere. Ce ar fi si mai fabulos ar fi ca toti sa ne descoperim potentialul si sa descoperim ca defapt nu suntem in vreun fel, nu avem calitati si defecte. Tocmai asta e fascinant, ca ne putem reinventa in fiecare moment. Azi esti lenes, morocanos si incapatzanat? Don’t be  :)
Hai de maine sa fii harnic, vesel si tolerant. Defapt nu de maine, pentru ce sa amani? Hai acum sa fi harnic, vesel si tolerant. Pentru ca poti. Ce spui ca vei fi de maine nu vei fi niciodata. Ce schimbi in fiecare moment prin perseverenta si datorita faptului ca esti constient de ce esti si ca poti orice, se transforma in obicei, se transforma in tine si tu te transformi in acele calitati. Haios joc al vietii, asa’i?
   Si cand vezi ca iti iese, parca ai vrea sa incerci mai mult. Daca poti sa devii orice, si sper ca alegi sa devii ceva mai bun, usor, usor vezi ca devenind ceva mai bun poti sa ai orice. Atunci devine si mai palpitant. Te joci cu tine, te modelezi, te colorezi. Si daca nu-ti place ce a iesit, simplu, mai stropesti cu putina veselie si bunatate. Deja arata mai bine, nu? Rezultatul final trebuie sa fie fericire, libertate, satisfactie. Cea mai buna parte e ca poti sa te inconjori de oameni mai buni, doar avand un vibe bun. Poti sa ajungi in locurile cele mai potrivite tie, sa iti transformi hobby-urile in cariera. Cat de roz suna si cat de orbi sunteti ca nu vedeti ca fix asa de roz si e. Singura parte grea e sa te trezesti. Dar pana si acolo primim un mic ajutor. Ne da viata cateva palme fix la momentul potrivit. Sa fiti siguri de asta. Eu sunt recunoscatoare din suflet pentru partile grele ale vietii mele. Mi-au oferit cel mai mare dar: dorinta sa cunosc cum functionam. Nu exista nimic mai fascinant de atat. Procesul e lung, asa si trebuie sa fie. Mintea ne-ar exploda daca am primii toata informatia deodata. E prea mult pentru noi. Dar e just lovely cand descoperi cate o particica. E o mica comoara in fiecare parte a intelepciunii.
   Si cand incepi sa castigi si inveti cum sa muti pionii, devine al naibii de faina viata. Stiu. Si cel mai greu e sa respect ritmul fiecaruia. Sa nu oblig omul sa citeasca si sa inteleaga si sa se schimbe. Sa nu il oblig sa fie fericit. E greu cand vezi ca de partea noastra e cu totul alta lume si ca ei se incapataneaza sa ramana dincolo. Daca tu vorbesti aceeasi limba cu mine, super, welcome, all my love to you. Si daca nu, all my love to you anyway si sper intr-o zi sa ajungi aici. Sa fii fericit cu fiecare celula. Si nu vei putea niciodata sa mai fii altfel. 

Comments

Popular Posts